Maak kennis met Joline, de ster van onze webshop! ;-)

  • Geplaatst op
  • 0
Maak kennis met Joline, de ster van onze webshop! ;-)

Wij kennen haar al veel langer, maar nu is het ook aan jullie om kort kennis te maken met Joline. Lees in deze blog hoe Joline bij ons terecht komt, wat haar dagelijkse taken zijn, wat de nabije toekomst nog biedt voor Joostshop én waarom ze haar werk zo leuk vindt.

Hoi Joline, even voor onze klanten… Wie ben je?

Hi, ik ben Joline, ik was vroeger (zo’n 20-tal jaren geleden) het buurmeisje van Céline en Nathalie en ging als kind af en toe mee naar Joost Truckstop. Ik ging dan wel eens mee eten in het restaurant van Joost en mocht een kijkje nemen “achter de schermen”. Nu jaren later, totaal onverwacht, maak ik zelf deel uit van het Joost-team en sta ik in voor het reilen en zeilen van Joostshop.com, onze webshop.


Wat zijn jouw taken bij Joost(shop)?

Mijn dag start met het klaarmaken van alle orders van de dag voordien. Dat wil zeggen dat ik een lijst maak met de bestelde producten zodat mijn webshop collega’s meteen van start kunnen gaan met het nemen van alle producten uit ons magazijn om vervolgens de bestellingen te kunnen inpakken. Terwijl de pakjes ingepakt worden beantwoord ik vragen van onze klanten die per mail, via de telefoon of via Whatsapp binnenkomen. Klanten kunnen mij dus contacteren met alle vragen over de webshop.

Naast het verwerken van de orders zorg ik er ook voor dat de nieuwste producten op de webshop gezet worden. Dat betekent dat ik er foto’s van maak en ze daarna op de webshop zet met alle info over het product. Deze nieuwe producten die ik regelmatig op de webshop zet kunnen jullie trouwens terugvinden op onze homepagina bij “nieuw in onze winkel”. Hou deze dus zeker in de gaten voor de nieuwste spulletjes.

Binnen het bedrijf probeer ik altijd te helpen waar het nodig is. Dat is bijvoorbeeld ervoor zorgen dat leveringen die bij ons binnenkomen verwerkt worden, stickers maken, grafische ontwerpen maken voor op de webshop of voor drukwerk, enz... Als het heel erg druk is help ik soms ook mijn collega’s die instaan voor het aanvullen van onze fysieke winkels. Kortom, veel verschillende dingen waardoor mijn job super divers, interessant en zeker niet saai te noemen is.


Zijn er nog plannen op vlak van de webshop?

Sinds enkele dagen hebben we de optie “afhalen in een Postnl-punt” of “pakjesautomaat” toegevoegd voor onze Nederlandse klanten. Zo kan je je pakje ook laten leveren in een afhaalpunt of pakjesautomaat als je niet in de mogelijkheid bent om je pakje thuis te ontvangen. 

We blijven hier actief op zoek naar manieren om onze webshop te verbeteren en de klantenbeleving te vergroten. In de nabije toekomst zullen we dan ook onze webshop in een nieuw jasje steken. Dat wil zeggen dat we de look ervan zullen opfrissen en manieren zullen zoeken om ze nog gebruiksvriendelijker te maken. We merken dat onze klanten vooral mobiel surfen naar onze webshop. Hier zullen we dan ook de focus op leggen.


Wat vind je het leukste aan het werk?

Het leukste vind ik de manier waarop we hier samenwerken. Ik zie het een beetje als een 2de familie. Tenslotte brengen we meer tijd met elkaar door dan onze echte familie.

Daarnaast is mijn job enorm gevarieerd en zoals ik al zei helemaal niet saai te noemen. Ik doe zoveel verschillende dingen op een dag waardoor de tijd ook enorm snel vooruit gaat. Ik vind het leuk om nieuwe dingen bij te leren en nieuwe dingen uit te zoeken. Samen vormen we zo een super tof team!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »